VG_Algemeen10_header_beginscherm

WAS- EN TANKTATION

Onze Carwash bestaat uit twee wasgelegenheden: rechts een volautomatisch roll-oversysteem en aan de linkerzijde een moderne wasbox.

Het volautomatisch roll-oversysteem beschikt over de modernste snufjes op het het gebied van autowasinstallatie’s. U kunt kiezen uit de programma’s Exclusive, Special, Premium en Budget. Alle programma’s zijn een absoluut succes! Het Exclusive programma is hierbij het paradepaardje. Aan dit wasprogramma is een poetsprogramma toegevoegd. Na het wassen wordt de auto ingespoten met een poetsmiddel. Dit poetsmiddel wordt door de wasborstels ingewreven. De auto wordt met osmose afgespoeld en vervolgens gedroogd. Uw auto komt schoon en gepoetst onze Carwash weer uit.

Onze wasbox doet zeker niet onder aan het roll-oversysteem. Echter bedient u zelf de installatie. Doormiddel van een spuitpistool en zelfschuimende borstel krijgt u uw auto perfect schoon. Zowel het roll-oversysteem als de wasbox zijn voorzien van een Osmose installatie die ervoor zorgt dat het water onthard wordt zodat uw auto sneller en zonder vlekken opdroogt.

Tevens kunt bij ons Euro 95 en Diesel tanken. Deze brandstoffen zijn afkomstig van Shell en leveren daarom prestaties van niveau.

Onze Carwash is dagelijks geopend van 08:30 – 21:00 uur. Ons Tankstation is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week.